torstai 17. joulukuuta 2015

Joulu on punainen

Tänään vielä oppilaitoksissa on ollut meneillään täysi opetuksen toteutus. Matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijat myivät tuotteitaan aina klo 18 saakka. Samanaikaisesti ruokapiiriläiset olivat kokoontumassa Vexve Areenalla. Pian syyslukukausi on takana päin ja vietämme yhteistä joulujuhlaa. Hiljennymme jouluun. Blogin väri vaihtuu myös punaiseksi, joka on perinteinen joulunajan väri.


Joulukirkon jälkeen henkilöstön joulukahvin yhteydessä jaetaan tänä vuonna ensimmäisen kerran tutkintotodistuksia ja stipendejä. Ammattini kohokohtia on ojentaa nuorelle vastavalmistuneelle tutkintotodistus. Sydämessäni toivon aina, että he saavat työpaikan ja pääsevät kiinni omaan elämään. Näissä tilaisuuksissa puhun usein muutaman sanan. Puheeni huomiselle on valmis. Tällä kertaa en palaa menneen tapahtumiin vaan totean yksinkertaisesti, että menneeseen vuoteen on mahtunut monenlaista. Kaiken kaikkiaan katselen mennyttä vuotta kiitollisin mielin ja kiitän koko henkilöstöä siitä, että olemme yhdessä ja yhteistyössä vieneet Sastamalan oppilaitosten sille asetettua tehtävää eteenpäin.

Nyt joulun ollessa ovella ja uuden vuoden oven takana voi myös ajatella tulevaa.  Toivon, että voimme kehittää toimintojamme parempaan suuntaan erityisesti opiskelijoiden ja työelämän parhaaksi unohtamatta kuitenkaan henkilöstöä.  On tärkeää, että uskomme siihen hyvään mitä meille on annettu ja vaalimme sitä teoillamme ja sanoillamme, näin myös tiukoissa tilanteissa.


Joulun aika on pysähtymisen ja levon aikaa. Toivonkin, että jokainen meistä saa joulurauhan. Vietetyn loman jälkeen on sitten taas voimia jatkaa yhteistä työtämme.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!

Julkaisemme ne mahdollisimman pian.