perjantai 22. huhtikuuta 2016

Keikyän Kivi ja Sasky syventävät strategista kumppanuuttaan kivialan koulutusyhteistyössä.


Keikyän Kivi ja Sasky syventävät strategista kumppanuuttaan kivialan koulutusyhteistyössä. Saskyn Vammalan ammattikoulun ja aikuiskoulutusosaston kivialan osaamista on päätetty vahvistaa investoimalla uuteen yhteisesti hankittavaan oppimisympäristöön.

 

Oppimisympäristö käsittää uuden Kasins-merkkisen Suomessa valmistetun koneen, jonka leveys on 5,12 m, syvyys 3 m ja korkeus 2,70 m. Tavoitteena on rakentaa työelämälähtöinen, oppilaitoksen ja elinkeinoelämän yhteistyöhön perustuva ajantasainen oppimisympäristö, joka tarjoaa nuorille ja jo työelämässä oleville aikuisille mahdollisuuden syventää kivenjalostuksen ja käsittelyn osaamistaan.

 

Uusi oppimisympäristö edesauttaa opiskelijan ammatillista kehittymistä, työelämävalmiuksia ja luo opiskelijoille joustavia polkuja työelämään siirtymiseksi teknologiateollisuuden aloille. Alueen elinkeinoelämälle uusi oppimisympäristö tarjoaa monipuolisia yhteistyön mahdollisuuksia Saskyn Vammalan ammattikoulun kanssa. Oppimisympäristö käynnistyy syksyn 2016 aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!

Julkaisemme ne mahdollisimman pian.