tiistai 17. toukokuuta 2016

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos mukana Sotesin saattohoitohuoneiden uudistamisessa

Sain tänään sähköpostissa tietoa uudesta sisustusartesaanien uudesta projektista. Huomenna pidetään lehdistötilaisuus klo 10.00 SoTeSin osasto 2:lla, jonka kanssa teemme
yhteistyössä hyväntekeväisyysprojektia saattohoitohuoneiden ilmeen piristämiseksi.
Toteutuksesta ja markkinoinnista vastaa Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sisustusosaston osuuskunnassa toimivat opiskelijat.

Projekti on tarkoitettu etenemään hitaasti osastolle sopivalla tahdilla ja sen toteuttamiseen on sitoutunut osuuskunnassa toimivia opiskelijoita yksityishenkilöinä mm; Riitta Leppänen (projektipäällikö), Saara Esko, Johanna Rotikko ja Martti Mustonen. Opiskelijat saavat työstään osaamispisteitä ja arvokasta projektinhallintataitoa. Opiskelijat ovat jo hankkineet projektiin sponsoreita mm Osuuspankin ja Vammalan väriaitan ja Lions Club Annastuunan.

Projektin on ottanut vastaan opettaja Päivi Lehto osaston johtajan Johannan Voittomäen pyynnöstä ja olemme todella innostuneita siitä, että voimme ilahduttaa vakavan asian äärellä olevaa. Myös osaston henkilökunta on projektista ilahtunut.

Projektissa on tehty yhteistyöstä myös Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen kanssa. Saattohoidosta opiskelijoille on luennoinut opettaja Sanna Tastula.
  

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!

Julkaisemme ne mahdollisimman pian.