torstai 2. helmikuuta 2017

Odotamme kansainvälisiä vieraita
Hienoa saada taas kansainvälisiä vieraita Sastamalan oppilaitoksiin.  Kansainvälisyysvastaava Kaisa Kankaanpää on välittänyt sähköpostitse viestiä jossa kerrotaan, että Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen saapuu ensi ti 7.2. klo 10 vieraita viidestä eri maasta. Nämä ovat Tanska, Belgia, Espanja, Viro ja Puola

Vierailijat ovat toimijoita kansainvälisessä ENTRETOY-hankkeessa, jossa vaihdetaan ja testataan erilaisia yrittäjyyskasvatuksen malleja. Hanke kestää kolme vuotta.

Seuraavan kahden vuoden aikana saskylaiset tutustuvat esim. belgialaisten kehittämään malliin.

Tämä vierailu on yksi osa viikon kestävässä workshopissa, jonka aikana tutustutaan Saskyssä kehitettyyn TOY (työssäoppiminen yrittäjänä)-metodiin. Tiistaina vetovastuussa ovat sisustusosaston opiskelijat, jotka esittelevät esim. työssäoppimisjakson aikana toteutettuja projekteja.

 

Me suomalaiset ja saskylaiset saamme olla ensimmäisiä tämän hankkeen kouluttajia; olemme osanneet olla pioneerejä ja vastata koulutuskentällä tapahtuviin muutosvaatimuksiin. Avainsanojamme ovat team learnin, entrepreneurship and learning by doing. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!

Julkaisemme ne mahdollisimman pian.