torstai 18. toukokuuta 2017

Sastamalan oppilaitosten Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta vuoden paras yrittäjyysopetuskokeilupalkinto

Vuoden parhaana yrittäjyysopetuskokeiluna palkittiin Sasky-koulutuskuntayhtymä Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen toteuttamana Yrittäjyyskasvatusta, oman elämän hallintaa, yhteisöllisyyttä ja menestystä -malli. 

Opiskelijat tekevät oikeita asiakasprojekteja tiimeissä, ja heidät perehdytetään heti opintojensa alussa tiimioppimisen menetelmään. Tärkein tavoite on, että opiskelijoiden elämänhallinnan taidot ja vuorovaikutustaidot parantuvat. Erilaisuuden hyväksyminen ja sen seurauksena luottamuksen lisääntyminen opiskelijoiden välillä on keskeistä oppilaitoksen toteuttamassa yrittäjyyskasvatuksessa.

Vuoden 2017 kilpailun teemana oli yhdessä, Suomi100-juhlavuoden hengessä. Tavoitteena on rohkaista toteuttamaan yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä toimintaa tukevia projekteja yhdessä opiskelijoiden, yrittäjien ja muiden verkostojen kanssa.  Osallistujia oli kaikkiaan kymmenen. Kilpailuun osallistuttiin blogilla. Kilpailun järjesti Suomen Yrittäjät yhteistyössä Taitaja2017-kisan ja opiskelijajärjestöjen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!

Julkaisemme ne mahdollisimman pian.